dimarts, 23 de febrer del 2010

Sergi Quinyonero


En ese punto de encuentro que se produce entre la creación literaria y la plástica se abre una ventana que nos permite descubrir significados nuevos, latentes u ocultos (a veces sencillamente una relectura) del mundo que nos rodea. Con la vista saturada de imágenes gráficas, publicidad, televisión, etc. quizás quede todavía un espacio para la sorpresa que nos depara la Poesía Visual.



Aprendizaje



Sense Títol



Ordenación II


Sergi Quinyonero (Barcelona, 1968)
Llicenciat en Psicologia i educador social. Creador i editor en l'àmbit de la poesia i les arts plàstiques des de 1993. Com editor ha promogut les revistes Lletra minúscula, 7 formes i Euphorbia Pulcherrima. Com a creador ha participat en diverses revistes especialitzades en poesia experimental, literàries i d'art, tant nacionals com d'altres països.

La seva obra és present a diverses antologies, entre d'altres: Fragmentos de entusiasmo. Poesía Visual en España, 1964-2006. A. Orihuela, 2007; Virus/Vius. Antologia de la Poesia Visual dels Països Catalans. J.M. Calleja, 2005. Ha realitzat diverses exposicions individuals, col·lectives; i ha participat activament en nombrosos projectes vinculats a la poesia experimental, tant a Catalunya com a d'altres indrets de l'Estat espanyol o d'altres països. La seva obra és present en diversos museus i centres vinculats a aquest gènere. A més d'haver publicat diversos llibres, recita i practica la “poesia d'acció”.


Sergi Quinyonero a: Boek Visual http://boek861.blog.com.es/2009/03/01/sergi-quinyonero-5674857/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada