dilluns, 24 de gener del 2011

SOLEDATS... Convocatòria

Creacions sobre la soledat

3a convocatòria del cicle iNterCoNNexions

Del 2 al 20 d’abril tindrà lloc a la Sala d'Actes d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals una nova proposta del cicle iNterCoNNexions: l'exposició SOLEDATS, que proposa reflexionar sobre soledat des d’un punt de vista plàstic i multidisciplinar.

Jordi Gual

Poder escollir lliurement el camí de la soledat és un avantatge. Estar sols ens permet, gràcies a l’aïllament voluntari, concentrar-nos, conèixer-nos, portar a terme missions privades, íntimes... Però si ens sentim sols és perquè ens falta quelcom, la companyia d’algun altre ésser; aleshores entrem en l’univers de la tristesa, i la depressió, que pot conduir-nos cap estats marginals. La soledat és necessària i profitosa, dolorosa i temuda.

Bases per a la selecció d'obres:

Els artistes poden presentar una o dues obres, que han de ser concebudes com una reflexió sobre la soledat; la tècnica és lliure.

En primer lloc, i per poder participar en el procés de selecció, heu de fer-nos arribar la següent documentació: imatges de la peça o peces que penseu presentar; instruccions de muntatge, si s’escau; mides i materials, un text breu sobre la concepció de l’obra,a l’entorn de la soledat; el vostre currículum.

La data límit per a la tramesa de la documentació és l’11 de març. Heu d’enviar-la a: roserlm@yahoo.es, o deixar-la a secretaria d’Amics de les Arts (c/ Sant Pere, 46, 1r pis, 08221, Terrassa), de dilluns a divendres, i de 17h a 20h.

Es comunicarà als participants la selecció final d’obres entre els dies 12 i 15 de març.

Les obres seleccionades hauran de lliurar-se a la secretaria de l'entitat (c/ Sant Pere, 46, 1r pis, 08221, Terrassa) entre el 16 i el 28 de març, de dilluns a divendres, i de 17h a 20h.

Els artistes hauran de fer-se càrrec de la recollida de les obres durant els dies que s'estipulin.

El no compliment d'aquestes bases exclourà les obres de la selecció

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb: roserlm@yahoo.es

Jordi Gual


SOLEDADES

Del 2 al 20 de Abril de 2011, en la Sala de Actos de Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Terrassa), se celebrará la exposición SOLEDADES: una propuesta que invita a reflexionar sobre la soledad.

Bases para la selección de obras

Los artistas pueden presentar una o dos obras, que han de ser concebidas a partir de una reflexión sobre la soledad. La técnica es libre.

Para poder participar en el proceso de selección tenéis que enviarnos la siguiente documentación: imágenes de la pieza o piezas; instrucciones de montaje (si es necesario); medidas y materiales, un texto breve sobre la concepción de la obra (sobre la soledad); y vuestro currículum.

La fecha límite de presentación de la documentación es el 11 de Marzo. Debéis enviarla a: roserlm@yahoo.es.

Se comunicará a los participantes la selección final de las obras entre los días 12 y 15 de Marzo. Las obras seleccionades deberán enviarse a la secretaría de la entidad (c/ Sant Pere, 46, 1r pis, 08221, Terrassa) entre el 16 y el 28 de Marzo, de lunes a viernes, y de 17h a 20h.

Los artistas serán responsables de la recogida de las obras durante los días que se estipulen. El no cumplimiento de estas bases excluirá las obras de la selección. Si tenéis dudas contactad con: roserlm@yahoo.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada