dijous, 6 de gener de 2011

PROPERA INAUGURACIÓ DE RECICLARTAmics de les Arts i Joventuts Musicals inaugura ReciclArt, la primera exposició del Cicle iNterCoNNexions

El dissabte 8 de gener, a les 19.30h, Amics de les Arts i Joventuts Musicals inaugura l’exposició ReciclArt, a la Sala d'Exposicions. Es tracta de la primera proposta del nou cicle iNterCoNNexions, en la qual participen 18 creadors:
Rosa Maria Andrés, Ramon Barrio da Silva, Karol Bergeret, Núria Braña, M. Antònia Campins, Salvador Farrés, Jordi F. Fernández, Anna Güell, Ferran Muñoz, Maria Orpí, Imanol Ossa, Domènec Povill, Manel Rebollo, Fèlix Sampietro, Rat Soriano,Tanit Sospedra, Suri, Lorna Winkelmann.


Karol Bergeret

La mostra gira a l'entorn de la utilització de materials de rebuig en la pràctica artística i les seves possibilitats plàstiques. Comptarà amb una selecció d'artistes convidats que han estat seleccionats entre alguns dels participants a diverses edicions del Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya, que organitza l’Associació Drap Art (Barcelona), i una mostra d’artistes terrassencs que han respost a aquesta convocatòria.

Imanol Ossa

L’exposició, que podrà veure’s fins el 27 de gener, es complementa amb un taller creatiu que es realitzarà el dissabte 22 de gener (al vestíbul, davant de la Sala d’Exposicions, de 18.00 a 21.00h). Diversos creadors, juntament amb el públic assistent, podran experimentar en directe amb materials de rebuig per crear petits objectes artístics (joies, poemes-objecte, etc.).
Amb el cicle d’exposicions iNterCoNNexions, Amics de les Arts i Joventuts Musicals vol mostrar de creacions visuals amb plantejaments experimentals; apostar per la interdisciplinarietat i per un concepte ampli de creació artística (art, disseny i artesania); promocionar els artistes i les propostes locals, i les activitats creatives dels socis de l'entitat, però alhora convidar artistes de fora de Terrassa; així com, generar un espai per a la trobada i la discussió creativa.
La propera exposició, Aigua, s’inaugurarà el dissabte 29 de gener. Es tracta d’una mostra fotogràfica sobre aquest element, plantejada des d’un punt de vista reflexiu tant pel que fa a l’estètica com a les qüestions socials. La convocatòria resta oberta; es poden consultar les bases a:

http://www.amicsdelesarts-jjmm.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=159:convocada-la-segona-mostra-del-cicle-interconnexions&catid=43:arts-plastiques

Per a més informació poseu-vos en contacte amb: Roser López Monsò roserlm@yahoo.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada