diumenge, 30 de gener del 2011

Inauguració de la mostra LLIBRES INTERVINGUTS a l'Arxiu Històric

Mostra de llibres intervinguts

Llibres intervinguts a l'Arxiu Històric Comarcal de Terrassa

C/Pantà, 20, baixos - 08221 Terrassa

Inauguració: dijous 3 de febrer a les 19h

Exposició: del 3 al 28 de febrer

Horari: de dilluns a divendres de 8h a 14h i de 15,30 a 19h, divendres tarda tancat.

Aquesta exposició és el resultat de diverses convocatòries i mostres organitzades pel Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals, amb l'objectiu de reflexionar i experimentar sobre la transformació del llibre com a suport i contingut poètic, artístic. Hi participen diversos creadors de Terrassa i d'altres localitats:

Adolf, Tony Azorín, M. Antònia Campins, M. Mercè Casanovas, Juan Carlos Estudillo i Rosa Gonzàlez, Iz, Roser López Monsò, Annie Michie, Carolina Priego, Sergi Quiñonero, Manel Rebollo, Magda Riba, Maria Romaní i Marcel Ayats, Àngel Sanz Montero, Manuela Tello.

Un llibre intervingut està concebut a partir d'un altre llibre -un llibre convencional- que el creador manipula fins a transformar-lo en una nova obra, un nou continent i contingut, proper a l'escultura, al llibre d'artista o al poema objecte. En moltes obres, el títol original del llibre és el punt de partida del treball i aglutina el sentit final de l'obra, el joc poètic. Les possibilitats de manipulació o intervenció són molt diverses així com els resultats obtinguts.

El Laboratori Creatiu és una iniciativa d'Amics de les Arts i JJ MM que va néixer el febrer de 2010, per tal de generar un nou espai de trobada per a la creació i l'experimentació, per a la motivació i l'aprenentatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada