dilluns, 28 de març de 2011

Inauguració de SOLEDATS (I)Inauguració dissabte 2 d'abril a les 19h

El dissabte 2 d'abril, a les 19h, Amics de les Arts i Joventuts Musicals inaugura l'exposició SOLEDATS, a la Sala d'Actes de l'entitat. En aquesta tercera proposta del cicle iNterCoNNexions hi participen 16 creadors, terrassencs i de fora de la ciutat: Mercè Casanovas; Jordi Gual i Jordi Fernández; Iz; Òscar Lores; Jordi Manau; Anne E. Michie; Momo; Marc Pulido; Maria Romaní i Marcel Ayats; José Antonio Soria i Lídia Moreno; Rat Soriano; Manuela Tello; Soledad Vidal.

L'exposició pot visitar-se a la Sala d'Actes Amics de les Arts i JJ MM, fins el 16 d'abril, de dimarts a diumenge i de 19 a 21h (Dilluns tancat).

Degut al nombre de propostes presentades, un total de 47, a més d'efectuar una selecció que ha tingut en compte el nivell creatiu de les peces i la seva adequació a la temàtica plantejada, la mostra inicial s'ha desdoblat en dues exposicions. La primera inclou obres molt diverses com gravat, instal·lació, fotografia o poesia visual. La segona mostra, que tindrà lloc entre el 14 i el 26 de maig, recull els millors treballs pictòrics presentats.

SOLEDATS és fruit d'una convocatòria llençada pel Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts i JJ MM amb l'objectiu d'estimular la producció artística dels assistents a les activitats d'experimentació del Laboratori i també per tal d'estimular la participació d'altres creadors a l'entitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada