dimecres, 17 de març del 2010

Presentació del fanzine MALALLETRA, de Laia Calvet

Dissabte 20 de març, 19,30h: Presentació del fanzine Malalletra, a càrrec de la seva creadora, Laia Calvet.

El fanzine MALALLETRA neix a l'abril de 2003 sense una intenció clara de perpetuïtat, metes ni grans objectius però sí amb ganes de dir, ganes de parlar d'alguns dels grans

temes universals tractats de manera més o menys poètica. La seva tirada habitual és de 100 exemplars i la seva periodicitat és bimensual. Té 40 pàgines, encara que de vegades n'augmenta el nombre. La revista es nodreix amb les col·laboracions via e-mail d'artistes convidats. El Malalletra és un fanzine, però fet amb cura i molta dedicació.

Les tasques de edició, maquetació, manipulació, distribució, així com l'autoria d'algunes de les obres corresponen a Laia Calvet, dissenyadora gràfica. D'ella són la majoria d'obres tridimensionals i enganxades, cosides, gravades directament a les pàgines del fanzine. Donant així, encara més, la sensació al lector-comprador de tenir gairebé una peça única a les mans.

Laia Calvet Figueras


Laia Calvet Figueras, 1976 (Vilanova i la Geltrú), és dissenyadora gràfica i ha publicat poemaris i diversos llibres. Ha participat en diverses exposicions de poesia visual, disseny i llibres d'artista, a més d'impartir xerrades i diversos workshops sobre fanzines.

http://fanzinemalalletra.blogspot.com/


1 comentari: