diumenge, 17 de gener del 2010

El Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts



El mes de febrer engeguem una nova proposta d’activitats amb l’objectiu de generar aprenentatges i fluxos d’intercanvi creatiu. Es tracta del Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts, un projecte destinat a oferir un espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i creativitats, experimentar plàsticament; fer descobertes; trobar suports i assessoraments; expressar-se, explicar-se, presentar-se.


El Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts està destinat a creadors de totes les disciplines que busquin detonadors, noves tècniques i matèries, punts de vista diferents; creadors vinculats a les arts plàstiques, l'artesania i el disseny, la didàctica i l'escriptura; creadors que valorin la creativitat com eina bàsica per al seu camí vital (emocional, laboral, relacional personal); i alumnes d'estudis artístics.



El projecte s’estructura segons un programa d’activitats que, a poc a poc, anirà creixent: xerrades, col·loquis, visites a tallers de creadors, presentacions de projectes creatius (en dies variables), i realització de tallers plàstics (els diumenges per la tarda), entre altres propostes. Els temes que presentarem pròximament fan referència a la poesia visual, l’art tèxtil i el llibre-objecte. Podreu trobar informació actualitzada de la programació d’activitats en aquest bloc.


Coordinació: Roser López Monsò: roserlm@yahoo.es

Esperem que la programació sigui del vostre interès i us convidem a participar-hi activament.

Jordi F. Fernández
Roser López Monsò


Foto: X. Juanhuix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada