dilluns, 19 d’abril de 2010

LLIBRES INTERVINGUTS

Diumenge 16 de maig, 18h

Taller de llibre objecte intervingut

Xerrada introductòria i taller d'elaboració de llibres intervinguts


Dissabte 29 de maig de 17a 21h

Exposició a l'aire lliure de les obres realitzades al taller i tarda de treball: a la plaça Vapor Ventalló amb motiu de la Diada dels Amics de les Arts. Els creadors i creadores interessats a més d'exposar les seves obres treballaran al llarg de la tarda.

El taller

Cadascú ha de portar un llibre per transformar-lo, i les eines i materials que cregui convenients. A més d'una breu introducció sobre el tema, s'explicarà l'organització de l'acció prevista per al dissabte 29 de maig.


Què és un llibre objecte intervingut?

Un llibre objecte intervingut està concebut a partir d'un altre llibre; un llibre convencional que el creador manipula fins a transformar-lo en un a nova obra, un nou continent i contingut, proper a l'escultura, el llibre d'artista o el poema objecte.

En moltes obres, el títol original del llibre és el punt de partida del treball i aglutina el sentit final de l'obra, el joc poètic. Les possibilitats de manipulació o intervenció d'un llibre són molt diverses així com els resultats obtinguts.INTERMEDIATE SHORT STORIES BETWEEN HANDS, Blanca Rosa Pastor Cubillo


LAS ÚLTIMAS BANDERAS, Victoria Cano Pérez

Obres publicades a: SOBRE LIBROS, Sendemà Editorial, 2009


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada