dijous, 8 d’octubre del 2015

«5 DIJOUS AMB LA ROSER»






Fa un any i escaig que ens falta la Roser López Monsò (1973-2014), però la seva força s'ha instal·lat de forma permanent en tots els qui la vam conèixer i estimar. Segur que tots recordem el seu cos petit i bellugadís, el seu parlar apassionat, la seva ànsia creativa.

Ara volem donar-vos la oportunitat de tenir-la present de forma col·lectiva, amb persones de tots els àmbits en els quals ella es va moure, va gaudir i va viure: la família, els amics, els col·legues artistes, els companys de feina...

Per aquest motiu encetem un cicle d'activitats en les quals la Roser serà la protagonista, però que permetrà connectar persones i experiències en un to informal, alegre i de gratitud. 

Esperem que us animeu a venir i trobeu la forma de participar-hi a la vostra manera!


* * *



«5 DIJOUS AMB LA ROSER»



Dijous 15 d'octubre, 17:00 hores
Biblioteca del Centre de Documentació i Museu Tèxtil

«La Roser i nosaltres»

Obertura de l'«Espai poètic Roser López» on podreu trobar el seus pensaments i els seus escrita. Presentació del cicle «Cinc dijous amb la Roser» i temps obert per tothom qui vulgui compartir experiències viscudes amb ella.

Creació d'un «racó d'objectes» amb les vostres aportacions: objectes personals que deixareu a l'Espai poètic mentre duri el cicle. Projecció amb la seva obra artística.


Dijous 22 d'octubre, 19:00 hores
Amics de les Arts i Joventuts Musicals

«Laboratori Creatiu: un munt de petjades inesborrables»

Inventari de les activitats del Laboratori Creatiu realitzades sota la iniciativa i la coordinació de la Roser, acompanyat d'una projecció d'imatges testimonials. Inauguració d'una petita exposició de la seva obra plàstica i visual que es podrà visitar a la Cúpula del Cercle Egarenc fins el dijous 12 de novembre.


Dijous 29 d'octubre, 17:00 hores
Biblioteca del Centre de Documentació i Museu Tèxtil

«Teixint grup»

Tarda de labors a l'«Espai poètic Roser López»: podeu portar la vostra labor o simplement venir a compartir els vostres coneixements i experiències tèxtils. I si no teniu una labor iniciada veniu igualment, que tenim propostes per a tothom, A l'estil del grup Punt i a Part creat i impulsat per la Roser López.


Dijous 5 de novembre, 17:00 hores
Biblioteca del Centre de Documentació i Museu Tèxtil

«Poesia i vida»

Lectura de poemes escrits per la Roser i per a la Roser. Tothom qui estigui interessat pot preparar-se un poema de la Roser per llegir-lo en públic. Contacteu amb nosaltres i us farem arribar la seva obra poètica inèdita.

També teniu la oportunitat de crear un poema propi i dedicar-li públicament aquest dia o deixar-lo al racó d'objectes instal·lat a l'«Espai poètic».


Dijous 12 de novembre, 20:00 hores,
Nova Jazz Cava

«Habitació 328» 

Quatre contes de la Roser. Cloenda del cicle. 

En aquesta darrera sessió, membres del Grup de Teatre d'Amics de les Arts faran una lectura dramatitzada que permetrà conèixer alguns dels contes inèdits escrits per la Roser.



Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Carrer de Salmerón, 25 - Terrassa

Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Carrer de Sant Pere, 46, primera planta - Terrassa

Nova Jazz Cava
Passatge Tete Montoliu, 24 - Terrassa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada