dilluns, 28 de març del 2011

Inauguració de «Soledats» (I)

Inauguració dissabte 2 d'abril a les 19h

El dissabte 2 d'abril, a les 19h, Amics de les Arts i Joventuts Musicals inaugura l'exposició SOLEDATS, a la Sala d'Actes de l'entitat. En aquesta tercera proposta del cicle iNterCoNNexions hi participen 16 creadors, terrassencs i de fora de la ciutat: Mercè Casanovas, Jordi Gual i Jordi Fernández, Iz, Òscar Lores, Jordi Manau, Anne E. Michie, Momo, Marc Pulido, Maria Romaní i Marcel Ayats, José Antonio Soria i Lídia Moreno, Rat Soriano, Manuela Tello i Soledad Vidal.

L'exposició pot visitar-se a la Sala d'Actes Amics de les Arts i Joventuts Musicals, fins el 16 d'abril, de dimarts a diumenge i de 19 a 21h (Dilluns tancat).

Degut al nombre de propostes presentades, un total de 47, a més d'efectuar una selecció que ha tingut en compte el nivell creatiu de les peces i la seva adequació a la temàtica plantejada, la mostra inicial s'ha desdoblat en dues exposicions. La primera inclou obres molt diverses com gravat, instal·lació, fotografia o poesia visual. La segona mostra, que tindrà lloc entre el 14 i el 26 de maig, recull els millors treballs pictòrics presentats.

SOLEDATS és fruit d'una convocatòria llençada pel Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts amb l'objectiu d'estimular la producció artística dels assistents a les activitats d'experimentació del Laboratori i també per tal d'estimular la participació d'altres creadors a l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada